Informații generale

Găsiți mai jos o serie de informații generale despre serviciile oferite de VoIPIT. Dacă doriți mai multe detalii despre modul în care putem colabora, atunci ne puteți contacta oricând, folosind una dintre metodele amintite în pagina de contact.

Grafice tridimensionale

Localizarea apelurilor către 112

Rețeaua de telefonie administrată de VoIPIT permite inițializarea apelurilor telefonice către numărul de urgență 112. Vă atenționăm că serviciile de urgență nu pot determina automat locația geografică a aparatului utilizat, ca urmare a mobilității oferite de tehnologia VoIP. Va trebui ca apelantul serviciului de urgență să comunice verbal adresa unde se află.

În cazul unor situații care necesită localizare, serviciile de urgență ne pot solicita locația aparatelor dumneavoastră telefonice, așa cum a fost stabilită contractual. Din acest motiv este obligatoriu ca, în cazul în care se modifică adresa echipamentelor sau aplicațiilor informatice prin intermediul cărora initializați apelurile telefonice, să notificați VoIPIT în cel mai scurt timp. Aceasta obligativitate decurge din punctul 14.2 al contractului dumneavoastră de telefonie.

Notificarea se va face prin oricare dintre următoarele metode:

  • e-mail la adresa suport@voipit.ro;
  • apel telefonic la numarul de telefon 0370.509.509;
  • notificare poștală cu confirmare de primire la adresa str. Lavandei nr.10, bl.O12, sc. C, ap. 113.
Cabluri in datacenter

Model de contract de telefonie

Pachetele de servicii pe care le oferim clienților noștri sunt personalizate, în funcție de specificul fiecărei firme. În consecință, nu există două contracte identice, dar pentru a vă forma o idee generală puteți consulta un model de contract accesând linkul de mai jos.

Detalii

Mână care ține o coală

Tarife internaționale

Tarifele pentru apelurile internaționale inițializate din rețeaua VoIPIT diferă în funcție de destinație. Puteți găsi în linkul de mai jos o listă cu tarifele curente pentru fiecare țară. Trebuie să precizăm că valorile depind de factori multipli și se pot schimba fără nicio notificare prealabilă.

Detalii

Trei persoane care discută în birou